Дарение за Деня на славянската писменост и култура, 2012

Нови публикации: Aз обичам България! Открит урок, посветен на обичта ни към Родината

To be, or not to be. Николай Василев се срещна с българи в училище “Джон Атанасов” в Чикаго

Уважаеми родители,

Тази година се навършват 10 години от основаването на първото лицензирано българско училище зад граница извън посолствата - нашето училище „Джон Атанасов“ Чикаго.

Ръководството на училището планира голямо тържество за отбелязване на тази ценна годишнина и Деня на славянската писменост и култура на 19 май от 16:00 часа в Oakton Community College, зали 1604-1610. Официални гости на събитието ще са синът на патрона ни Джон Атанасов-младши и посланик Елена Поптодорова.

Всички знаем че организацията и изпълнението на такива амбициозни проекти са свързани с парични разноски, които надвишават обикновената училищна такса.

Благодарим на всички, които се отзоваха с дарения за празника на училището! Събраната сума от родители в размер на $350 беше предадена на ръководството на училището за да бъде използвана в организацията на тържеството. Ако все още има желаещи да се включат с дарения, можете да го направите тук чрез уеб сайта (PayPal) или с чек, който можете да дадете на класните ръководители. Още веднъж благодарим на отзовалите се родители!

От организаторите на дарителската кампания

Събрани до момента: $350. Крайна цел: $2,000.

Дарение през PayPal (secure):





Снимка: Monument to Cyril and Methodius in front of the SS. Cyril and Methodius National Library in Sofia, Wikipedia, Creative Commons Attribution 2.5 Generic license.