Българско събитие на годината в САЩ ’2011: Форум на българските училища!

Проведеният в Чикаго Първи форум на българските училища е определен от читателско гласуване за най-значителното българско събитие на 2011 година в САЩ! http://goo.gl/3cuYY

Благодарим на всички за подкрепата!
2-ри Април 2012

Повече информациа и снимки от събитието може да намерите тук:Форумът на българските училища в САЩ - едно знаменито събитие в историята на българската общност в Чикаго

Предишна публикация:

Ето номинациите събрани на електронния портал www.Eurochicago.com:

1. Форум на българските училища
2. Български събор в Чикаго
3. "Меланхолична красота" в САЩ
4. БГ вечер в LA
5. 3 март в Чикаго
6. Фестивалите на БАА
7. Теодосий Спасов в САЩ
8. „Българи“ (Канада) в САЩ
9. БГ Мис Тийн Мериленд
10. БГ вечер в музея „Фийлд”

Нашето предложение е да гласувате за събитието в което участва училището "Джон Атанасов": 1. Форум на българските училища.

Скъпи приятели,

Гласувайте за нашето събитие за 2001 година - "Форум на българските училища в САЩ", което се проведе по инициатива и реализация на българско училище "Джон Атанасов" Чикаго с подкрепата на Асоциацията на българските училища в чужбина.

Ние заслужаваме вашия глас и вашето доверие. За да се убедите в това може да разгледате и обновената ни интернет страницата - http://www.johnatanasoffschool.com
Ако гласувате, имате шансове да спечелите наградите на електронния портал "Еврочикаго". Гласувайте като следвате указанията, дадени в имейла по-долу.

Благодарим за подкрепата,

БУ "Д. Атанасов"

------

http://www.eurochicago.com/menu/predstoyashti-sabitiya/

Крайния срок да гласувате за “Българското събитие на годината“ е 29 март !

За да участвате в жребия за Лаптоп направете следното:

1. Изберете събитие в Анкетата, която се вижда на всяка страница на нашия уебсайт http://www.eurochicago.com/ (търсете я в колонката по-вдясно от центъра). С компютърната мишка отбележете едно от 10-те събития и го потвърдете, натискайки бутона Vote (Гласувай).

2. Изпратете на имейл BGeventUS@gmail.com кратко съобщение за избора ви. В заглавието на имейла (subject) напишете номера на събитието – например “Za sabitie 4” . Добавете име и фамилия и ваш телефон, на който ще ви се обадим, ако спечелите наградата. Вижте по-долу илюстрацията, на която е показан примерен имейл до нас.

Повече информация: http://www.eurochicago.com/2012/03/usloviya-na-konkursa-2/

http://www.eurochicago.com/2012/03/sabitie-na-godinata/

Моля разпространете този имейл!

Предварително благодаря! Приятен ден!

Best regards,

Petranka Stamatova