Успелите деца на България – 2012 г.

Върви новата кампания за „Успелите деца на България – 2012 г.”. Много внимателно прочетете условията (изключително е важно). Основната трудност е при подаването на документите, които се изискват в определен вид (да са сканирани дипломите, грамотите, протоколите в определен размер, който да е нито по-голям, нито по-малък от посочения и да не са изпратени като снимки; отделно снимките на номинираните да са също в определен размер). И най-малката неточност не приема документите. Одобрените документи излизат на определен сайт няколко дни след изпращането им. Ако не се появят там, значи не са одобрени. Да се внимава – има отделен формуляр за децата, които кандидатстват от чужбина ( а не се попълва формулярът за децата от България (класациите са различни). Да се впише при подаване на документите, че детето учи в Българското училище към Посолството на България в Лондон.

Напомням, че всички ученици, спечелили 1,2 или 3-то място на конкурсите на ДАБЧ, са кандидати за вписване в почетния каталог на „Успелите деца на България – 2012”. Нека не пропускаме възможността тези брилянтни деца да влязат в един от най-достойните списъци на детската българска слава.

Изпращамe официалната информация за началото на проекта "Награди за успелите деца на България" на фондация "Димитър Бербатов" (в приложението).

Номинациите се оформят в уебсайта на проекта (http://dberbatov.org/projects/nagradi/). Срокът е от 20 декември 2012 г. до 10 февруари 2013 г.

АБУЧ за пореден път е съорганизатор на събитието и за всички ни това е огромна чест.

Отново имаме шанс децата ни да бъдат номинирани от Фондация „Димитър Бербатов” в кампанията „Успелите деца на България – 2012”.

Следващата година е юбилейна - навършват се 5 години от основаването на тази невероятна инициатива за успелите българчета у нас и по света. Нека и участието ни бъде като за юбилей.

Успех на всички!

Снежина Мечева
говорител на АБУЧ

в приложението: http://bit.ly/YrlS94